jueves, 22 de marzo de 2012

MARI CARMEN HDEZ. Llibre "CON EL AGUA AL CUELLO"


MARI CARMEN HERNÁNDEZ, des de La Torre de les Maçanes, ens recomana l'últim llibre que ha llegit:

El llibre es titula "CON EL AGUA AL CUELLO". L'autor és PETROS MÀRKARIS y l'edició és a càrrec de TUSQUETS.  Una aventura del comissari grec KOSTAS JARITOS, en plena crisi grega i que ens toca molt a prop.
Els assassinats de directors de bancs grecs comencen un dia després de la boda de la filla de Kostas, Katerina. Al mateix temps es desencadena una campanya anònima molt bé organitzada en contra de la banca i animant als ciutadans que no paguen ni les hipoteques, ni els deutes que tinguen pendents, naturalment en la banca. La investigació de Kostas Jaritos, va en sentit contrari a la oficial, que atribuix a un grup terrorista tots aquests fets, cosa en la qual també està d'acord la Unió Europea....però la sorpresa final, ......magnifica, cobrix les expectatives del lector. Molt amè, molt actual, molt bé escrit. RECOMANABLE.
---
Acompanyem el post amb la música de "Zorba el griego" (1964), quan el protagonista li demana a Zorba (Anthony Quinn) que li ensenye a bailar, perquè ha comprès que la seua existència és d'allò més absurda.  Zorba contesta: "Te falta una cosa: tienes que ser loco, en la vida hay que ser medio loco para romper las cadenas y ser libre". Ahí va la dança, molt coneguda, que es diu "la danza del Sirtaki":


---
I como estem parlant de la crisi grega, no podem deixar de publicar l'impactant video en el qual Daniel Cohn-Bendit posa vermells als parlamentaris europeos:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...