martes, 3 de julio de 2012

TOKIO BLUES. H.Murakami. MCarmen Hdez.

un llibre meravellós!!.
Haruki Murakami, está considerat com un mestre de la narrativa a nivell mundial. Ha quedat finalista del Premi "Principe de Asturias de las Letras 2012" ,i d'entre altres ha rebut el premi Franz Kafka i el Jerusalem 2009.
Nascut a Kioto, l'any 1.949, és autor de novel.les i relats. Les seues influencies occidentals,(Kurt Vonngut i Richard Brantigan), li han duut alguna crítica dels escriptors tradicionalistes japonesos, però tambe el distingueixen d'ells..Va viure a Europa i Amèrica, però actualment resideix al Japó.


Humoristic i surrealista, reflecteix com ningú l'odi, la solitud, la bogeria, l'ànsia d'estimar, real i somiada, el goig, la foscor.....
NORWEGIAN WOOD...TOKIO BLUES.....(és la seua traduccio, té el títol d'una cançó dels  BEATLES) ....Conta la història de Toru Watanabe, un estudiant japonès dels seixanta que, ja més major, recorda la seua joventut.
La forma de contar eixa vida, les relacions personals que li marquen, els suïcidis, el sexe, la música, la literatura...ens donen a conèixer la manera de viure, d'interactuar, de vore el món, de la joventut estudiantil d'eixa dècada. i t'atrau de tal manera, que vols continuar immer en les seues pàgines fins al final...i vols més, més Murakami. Si el lliges, (tho recomane vivament) seràs "fan" de l'escriptor per sempre. ET CAUTIVARÀ!.

NORWEDIAN WOOD-THE BEATLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...